Dansk   Engelsk   
   
 
Biograf Arrangementer

Projekt nemo har stor erfaring med biografarrangementer, både i erhvervsøjemed og med fokus på eksponering i eksklusive rammer. Vi har et stærkt og tæt samarbejde med både Nordisk Film og CinemaxX som gør det muligt for os at arrangere særforestillinger, tidlige visninger og snigpremierer samt gallaforestillinger og premierevisninger for virksomheder.


Vi tager hånd om hele arrangementet fra planlægning, dekoration og invitationer til styring af de inviterede, forplejning og kendte gæster, som kan optræde eller holde taler. Arrangementet kan både tilrettelægges som en intern firmabegivenhed for at pleje enten ansatte eller kunderelationer eller opsættes som en gallepremiere, hvor kendte gæster deltagere med deres familie.


Vi har også erfaring med at hyre artister som bl.a  Burhan G, Brian Rice, Julie Berthelsen, Basim, Anne Gadegaard etc. til en eksklusiv optræden ved arrangementet, som fuldstændig kan opsættes i den ønskede stil med dekoration, goodie bags og samples. Samtidig kan de lækre omgivelser naturligvis også bruges til at arrangere konferencer, workshops og præsentationer med samme fordele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tilbage til oversigten
 
 
 
 
Projekt Nemo ApS